prevnext
Menu

Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100

De Snackbar lunch and dinner heeft een geweldige prestatie geleverd door te eindigen op plek 59 in de landelijke Cafetaria Top 100.

“De Snackbar Lunch and Dinner in Deurne mag niet ontbreken in de Top 100. Het bedrijf valt vanaf de straat gelijk op door de opvallende gevel, fraaie reclameauto’s (originele tuktuk) en een enorme milkshake. Het kan een grote stroom bezoekers in de spits dan ook probleemloos verwerken. De uitstraling van de zaak is top met opvallend veel oog voor de details. Dat geldt ook voor de productpresentatie en het leuke filmpje over het bedrijf zelf. De broodjescorner, de ijshoek en de saladebar zorgen voor de ultieme versbeleving. Ze geven De Snackbar Lunch and Dinner nog meer allure”, aldus de vakjury.

De Cafetaria Top100 is een een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier. Met behulp van zo’n dertig anonieme juryleden die hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft Snackkoerier honderden cafetaria’s bezocht en beoordeeld. Er is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk maken. Beoordeeld is op smaak en bereiding van de producten, gastvriendelijkheid, prijs en kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak.

6 years, 4 months ago Reacties uitgeschakeld voor Cafetaria Top 100
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide